Rolstoeltaxi Amsterdam

BEL: 020-2101675

Accessible taxi: rolstoeltaxi Amsterdam

Met de rolstoel van Schiphol naar een hotel in Amsterdam? Een mooie rondrit maken door Nederland en België? Vanuit de omgeving Amsterdam naar een andere airport? Accessible taxi maakt het mogelijk. Met onze rolstoeltaxibus vervoeren wij dagelijks mensen in een rolstoel naar bestemmingen als het ziekenhuis, verzorgingstehuis of het vliegveld. Het gaat dan bijvoorbeeld om ouderen, mensen en kinderen met een beperking. De taxi kan tot drie mensen in rolstoelen meenemen, met nog eens drie zitplaatsen. Of een persoon in de rolstoel, met vijf mensen in zitplaatsen ernaast. Zo kunt u echt gezellig samen op pad dankzij Accessible taxi.

Andere taxidiensten bij Accessible taxi Amsterdam

Naast de rolstoeltaxi, hebben we bij Accessible taxi Amsterdam een groter wagenpark. Zo is het mogelijk om bij ons taxibedrijf gereden te worden in een luxe sedan (S-klasse) of een taxibus waar tot acht personen in passen. Voor al onze wagens geldt dat ze nieuw zijn en goed onderhouden worden. Goed in te zetten voor bijvoorbeeld (inter)nationale ritten, sightseeingtours door Nederland en België, of juist mooi als zakelijk vervoer. Wat u ook maar wenst van ons, alles kan geregeld worden bij Accessible taxi Amsterdam!

Taxi reserveren bij Accessible taxi Amsterdam?

Bel dan nu en wees verzekerd van het rijden in een luxueuze wagen. Wij kunnen binnen een halfuur bij uw locatie zijn. Neem nu contact op met Accessible taxi Amsterdam.

020-2101675

Reserveer nu

contact@accessible-taxi.nl

Stuur ons een bericht